Menu
Businesscoaching
Header afbeelding

MADE VISIBLE

MAAK JEZELF ZICHTBAAR

WIE BEN IK ?

Ik ben Martine Grol en van jongs af aan heb ik altijd een passie gehad voor het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het verbinden met mensen. Mijn ouders hebben me geleerd dat ondernemen meer is dan alleen het runnen van een bedrijf; het gaat om het creëren van kansen, het aangaan van uitdagingen en het bouwen aan relaties. Ik ben gepassioneerd door de mogelijkheden om ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun visie en doelen. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en strategisch denken om bedrijven te laten groeien en bloeien.

ERVARING

Als businesscoach begeleid ik al 5 jaar ondernemers die met name vanuit StartUp Nijmegen komen, waar ik al die jaren met veel plezier Partner van ben.

Ruim 10 jaar train ik mensen met succes in contentmarketing, hiervoor ben ik in 2018 uitgeroepen tot een van de beste trainers van het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) in Amsterdam. Daarnaast ben ik CRKBO-geregistreerd docent, waardoor ik op kort-HBO opleidingen mag lesgeven. Dit doe ik samen met mijn compagnon Colin Hut al jaren voor de opleiding Contentmarketing en contentstrategie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Ondernemen zit in mijn bloed. Hierdoor, maar ook door verschillende opleidingen, vele coachingsgesprekken met ondernemers, interesse in psychologie, persoonlijke ontwikkeling en door meer dan 13,5 jaar zelf te ondernemen, heb ik de nodige bagage om jou te helpen. Ik ben jouw ‘sparringspartner in online en offline zichtbaarheid’. Door mijn directheid, ben ik ‘to the point’ en behalen we snel resultaat.

3 REDENEN OM MET MIJ TE SPARREN

Cliënten komen bij mij op basis van mijn aanbod, maar blijven uiteindelijk voor mijn persoonlijke aanpak bij hun wensen en direct resultaat. En daar ben ik trots op. Maar hoe doe ik dat?

1. Kennis op het gebied van marketing, presenteren en ondernemen
Doordat ik opgegroeid ben in een ondernemersgezin en al vanaf mijn 17e manager was en vanaf mijn 21e het bedrijf van mijn ouders runde in vakanties, weet ik van wanten op het gebied van ondernemen, presenteren en marketing, en vooral ook wat valkuilen zijn.

2. Je bent het beu om alles zelf te moeten doen
Want je bent misschien zelf al veel te druk! Ik kijk graag met je hoe zaken efficiënter kunnen en je beter overzicht krijgt.

3. Je wilt direct resultaat
We kijken samen naar hoe jij klanten binnenhaalt, hoe jij overkomt, wat jouw pitch is, hoe jij presenteert en hoe jij online en offline presteert.
Je krijgt direct feedback en we gaan zowel aan de slag met jou als (toekomstig) ondernemer, als met jouw plannen en wensen voor je onderneming. Na de eerste sessie, zul je direct resultaat en/of belangrijke inzichten krijgen.

“Ik heb een aantal liefdevolle ‘schop onder m’n kont’ sessies met Martine gehad. Precies wat ik nodig had. Binnen no time hadden we de angel te pakken. Hierdoor heb ik een enorme persoonlijke en zakelijke ontwikkeling doorgemaakt. ”
Samia Labacci – Eigenaresse Marckt
“Made Visible heeft mij erg geholpen om inspiratie op te doen en pragmatisch aan het werk te gaan. Martine is een prettig persoon om mee om te gaan, de samenwerking gaat dan toch een stuk vlotter. ”
Pascal Ninaber – Eigenaar Upbeatles
“Haar motto hoor ik nog regelmatig in m’n hoofd, wanneer ik voor een uitdaging sta. Ik beveel een of meerdere sessies bij haar graag aan.”
Samia Labacci – Eigenaresse Marckt
“Met Martine kan ik uitstekend sparren over concepten op het gebied van marketing, communicatie en creatieve uitingen. Ze heeft een concrete aanpak.”
Pascal Ninaber – Eigenaar Upbeatles

×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?