Menu
Businesscoaching
Header afbeelding

ONLINE & OFFLINE ZICHTBAARHEID

ACADEMY

CURSUS BOOST JE CONTENT

Voor iedereen die hun online en offline zichtbaarheid willen boosten! In 3 dagen leer je over social media- en videomarketing, kort en krachtig communiceren, videomarketing en je krijgt fijne tools om jezelf krachtig te presenteren.

Lees meer

WORKSHOP PRESENTEREN VOOR CAMERA

Wil je goed en krachtig voor een camera staan? Is het onderdeel van je vak, maar word je er wat onzeker van? Of wil je je skills als geïnterviewde verbeteren? Dan is deze workshop iets voor jou! In 4 uur geven we je tips & tricks over je lichaamstaal, stemgebruik, houding, interviewtechnieken en oefenen we voor de camera, zodat je zonder zorgen de media te woord kunt staan of jezelf kunt presenteren voor een camera.

Lees meer

WORKSHOP INHOUDELIJK PRESENTEREN

Je bent gewend om op een podium of voor de camera te staan, maar aan de inhoud en de manier waarop, kan nog wel geschaafd worden?
Twee ervaren TV professionals en trainers, leren je alles over het overbrengen van de inhoud, lichaamstaal, stemgebruik, houding en presentatietechnieken. Met gebruik van de camera, oefenen we cases waardoor we je het beste de juiste tools kunnen geven, om krachtig te presenteren.

Lees meer

Heb je vragen over onze cursussen en workshops? Neem contact op!

“Made Visible heeft mij erg geholpen om inspiratie op te doen en pragmatisch aan het werk te gaan. Martine is een prettig persoon om mee om te gaan, de samenwerking gaat dan toch een stuk vlotter. ”
Pascal Ninaber – Eigenaar Upbeatles
“Ik heb een aantal liefdevolle ‘schop onder m’n kont’ sessies met Martine gehad. Precies wat ik nodig had. Binnen no time hadden we de angel te pakken. Hierdoor heb ik een enorme persoonlijke en zakelijke ontwikkeling doorgemaakt. ”
Samia Labacci – Eigenaresse Marckt
“Met Martine kan ik uitstekend sparren over concepten op het gebied van marketing, communicatie en creatieve uitingen. Ze heeft een concrete aanpak.”
Pascal Ninaber – Eigenaar Upbeatles
“Haar motto hoor ik nog regelmatig in m’n hoofd, wanneer ik voor een uitdaging sta. Ik beveel een of meerdere sessies bij haar graag aan.”
Samia Labacci – Eigenaresse Marckt
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?