Menu
Businesscoaching
Header afbeelding

READY, SET, ACTION

BUSINESSCOACHING

WAARMEE KAN IK JOU HELPEN? 

– Leren presenteren als een pro
– Persoonlijke ontwikkeling en inzichten
– Knopen doorhakken
– Boosten van je zelfvertrouwen
– Motiveren en inspireren om dat ene stapje te zetten
– Digitaliseren en professionaliseren
– Uit je comfortzone gaan
– Je grenzen laten bewaken
– Efficiënter werken
– Meer klanten krijgen door meer zichtbaarheid
– Marketing: nieuwsbrieven, huisstijl, social media goed inrichten etc.
– Profileren van jou als ondernemer en/of jouw bedrijf
– Leren filmen en monteren met je smartphone
– Cursussen of workshops uit de Academy

Hoe doen we dit?
Samen. Jij geeft aan waar je behoefte ligt en we gaan samen in gesprek. Je kunt kiezen voor online of offline sparringsgesprekken en we kunnen ook een mix maken. Heb je eerst behoefte aan een kennismakingsgesprek? Dat kan! We kunnen middels videobellen even samen kijken of er een match is.

Ik wil dit!

WAT MOET JE VAN MIJ WETEN?

Als businesscoach begeleid ik al 5 jaar ondernemers die met name vanuit StartUp Nijmegen komen, waar ik al die jaren met veel plezier Partner van ben.

Ruim 10 jaar train ik mensen met succes in contentmarketing, hiervoor ben ik in 2018 uitgeroepen tot een van de beste trainers van het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) in Amsterdam. Daarnaast ben ik CRKBO-geregistreerd docent, waardoor ik op kort-HBO opleidingen mag lesgeven. Dit doe ik samen met mijn compagnon Colin Hut al jaren voor de opleiding Contentmarketing en contentstrategie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Ondernemen zit in mijn bloed. Hierdoor, maar ook door verschillende opleidingen, vele coachingsgesprekken met ondernemers, interesse in psychologie, persoonlijke ontwikkeling en door meer dan 13,5 jaar zelf te ondernemen, heb ik de nodige bagage om jou te helpen. Ik ben jouw ‘sparringspartner in online en offline zichtbaarheid’. Door mijn directheid, ben ik ‘to the point’ en behalen we snel resultaat.

Wie ik ben
×

Klik hieronder voor direct contact!

×Waarmee kunnen we u helpen?